Κυτταρίτιδα

15 45'

 Η θεραπεία κυτταρίτιδας που προσφέρουμε στο χώρο μας είναι ιδιαίτερα

Αποτελεσματική, καθώς αποτελεί συνδυασμό χειρωνακτικής λεμφικής αποστράγγισης, πλάστη κυτταρίτιδας (μαδεροθεραπεία) και μάλαξης με βεντούζες. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της θεραπείας γίνεται χρήση ειδικής θερμαντικής κρέμας, λαδιού με έντονη δράση κατά της κυτταρίτιδας και κρυο-τζέλ αδυνατίσματος.

Με την λεμφική αποστράγγιση βελτιώνεται η κινητικότητα των λεμφαγγείων, μειώνονται τα οιδήματα και επιταχύνεται η φυσική διαδικασία αποτοξίνωσης του σώματος.

Ο πλάστης κυτταρίτιδας επιτρέπει την έντονη πίεση της ινώδους κυτταρίτιδας και την αφαίρεση της περίσσειας λίπους μαζί με άλλες τοξίνες. Ενεργοποιείται το λεμφικό σύστημα του σώματος και απελευθερώνεται από τις τοξίνες. Αυτή η απώλεια τοξινών ενεργοποιεί το μεταβολισμό και τον αναγκάζει να κάψει λίπος. H επιμένουσα κυτταρίτιδα καταστρέφεται, το φούσκωμα του δέρματος μειώνεται και το “σύνδρομο φλούδας πορτοκαλιού” εξισορροπείται.

Επίσης, οι θύλακες της επίμονης κυτταρίτιδας σπάνε και το οίδημα του δέρματος μειώνεται.

Η μάλαξη με βεντούζες βασίζεται στην δύναμη της αναρρόφησης που ανασηκώνει το δέρμα και τους επιφανειακούς μύες. Η αναρρόφηση αυτή διεγείρει τη ροή του αίματος και της λέμφου. Δημιουργώντας κενό και αρνητική πίεση το μασάζ βοηθά στην ροή των κατακρατημένων υγρών και τοξινών. Έχει σαν αποτέλεσμα την βελτίωση της αιμάτωσης και της οξυγόνωσης των τοπικών ιστών. Τονώνει το περιφερικό νευρικό σύστημα, επαναφέρει την ελεύθερη ροή αίματος και ενέργειας στους μύες και στο δέρμα.

 

Με τον συνδυασμό των τεχνικών αυτών λοιπόν επιτυγχάνεται:

• Μείωση της τοπικής συσσώρευσης λίπους
• Η κυτταρίτιδα μειώνεται αισθητά και προλαμβάνεται η δημιουργία νέας
• Ο οργανισμός αποτοξινώνεται ενώ παράλληλα βελτιώνεται η κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου
• Το δέρμα γίνεται λείο, υγιές και σφριγηλό ενώ οι γλουτοί σμιλεύονται και συσφίγγουν
• Επίσης η μέθοδος αυτή καταπολεμά σημαντικά την κατακράτηση υγρών